Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Geronazzo Maria

reklám

Címkék

geronazzo (2) keblek (1) mária (1) maria (1) orgazmus (1) sex (1) szex (1) virág (1) voksán (1) Címkefelhő

Friss topikok

Linkblog

Mint két tojás, Voksán Virág és Geronazzo Mária

2009.03.14. 09:14 DEXTER

Ha külön-külön látjuk őket, talán fel sem tűnik... Ám ha két nő fotóját egymás mellé tesszük, azonnal szembeötlik a hasonlóság Virág és Mária között.

Nem gondoljuk, hogy Voksán Virág és Geronazzo Mária hasonló genetikai adottságokkal látták meg a napvilágot, ám tagadhatatlan, jelenleg nagyon is  majdnem egyforma vonásokkal büszkélkedhetnek.

Hasonlóságuk leginkább a természetellenesen telt ajkukban és hatalmas kebleikben nyilvánul meg, amelyek mindkét nő esetében megosztják a közvéleményt. Mint ahogy a férfiak abban sem értenek egyet, hogy egy nőnek előnyére válik-e az ilyen mértékű plasztikai beavatkozás, vagy inkább jobb lenne, ha azzal büszkélkednének, amit a természettől kaptak.

Azt, hogy Mária és Virág szebbek, szexisebbek lettek-e a sebészszike által, nem a mi tisztünk megítélni, ám az bizonyos, ha rájuk nézünk, némiképp úgy érezzük, mintha a plasztikai beavatkozások futószalag-darabjaival állnánk szemben.

Ez lenne a jövő? Ízlés dolga! 


 

 

 

online póker

 

Szólj hozzá!

Címkék: mária virág keblek voksán geronazzo

A bejegyzés trackback címe:

https://geronazzomaria.blog.hu/api/trackback/id/tr721001312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása