Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Geronazzo Maria

reklám

Címkék

geronazzo (2) keblek (1) mária (1) maria (1) orgazmus (1) sex (1) szex (1) virág (1) voksán (1) Címkefelhő

Friss topikok

Linkblog

VV5

2011.12.21. 23:50 DEXTER

 Ujra élet van a való világ villájában hisz elindúlt a való világ 5-ödik szériája. A leg érdekesebb embertől aleg hétköznapibbakig mindenki jelenlehet. Alfahim, plázacica, helzes pasi de még Alekosz exei kozül is vannak szereplők.

weboldal látogatottság növelés

Szólj hozzá!

Mint két tojás, Voksán Virág és Geronazzo Mária

2009.03.14. 09:14 DEXTER

Ha külön-külön látjuk őket, talán fel sem tűnik... Ám ha két nő fotóját egymás mellé tesszük, azonnal szembeötlik a hasonlóság Virág és Mária között.

Nem gondoljuk, hogy Voksán Virág és Geronazzo Mária hasonló genetikai adottságokkal látták meg a napvilágot, ám tagadhatatlan, jelenleg nagyon is  majdnem egyforma vonásokkal büszkélkedhetnek.

Hasonlóságuk leginkább a természetellenesen telt ajkukban és hatalmas kebleikben nyilvánul meg, amelyek mindkét nő esetében megosztják a közvéleményt. Mint ahogy a férfiak abban sem értenek egyet, hogy egy nőnek előnyére válik-e az ilyen mértékű plasztikai beavatkozás, vagy inkább jobb lenne, ha azzal büszkélkednének, amit a természettől kaptak.

Azt, hogy Mária és Virág szebbek, szexisebbek lettek-e a sebészszike által, nem a mi tisztünk megítélni, ám az bizonyos, ha rájuk nézünk, némiképp úgy érezzük, mintha a plasztikai beavatkozások futószalag-darabjaival állnánk szemben.

Ez lenne a jövő? Ízlés dolga! 


 

 

 

online póker

 

Szólj hozzá!

Címkék: mária virág keblek voksán geronazzo

Geronazzo Mária meghódította Amerikát?

2009.03.13. 08:58 DEXTER

A minap Phoebe Price amerikai színésznő tréfálta meg a fotósokat egy hatalmas műanyag szájjal, ami tökéletes mása Geronazzo Mária ajkainak.

A tengerentúlon tudják, hogy van olcsóbb megoldás is a hatalmas ajkakra és így tényleg hangulatunktól függően használhatjuk a sarki kellékesnél kapható hatalmas műanyag ajkakat.

Amennyiben Geronazzo Máriának jó üzleti érzéke van, akkor gyorsan levédeti ajkait és piacra dobja a saját diliboltos kellékeit.

Szerkesztőségünkben eddig nem sikerült felellni olyan online boltot, ahol rendelhettünk volna, de megkérnék mindenkit, aki találkozik ilyen vagy hasonló ajkakkal az írja meg szerkesztőségünknek.

Ön milyen ismert celebekről készítene dili kelléket? Például jól lehetne kombinálni a nagy ajkakat egy vastag szemöldökkel… várjuk az ötleteket :)

Szólj hozzá!

Maria Geronazzo orgazmusairól áradozik

2009.03.11. 08:39 DEXTER

A Cool Night Extrában Orosz Barbara a szex nagyasszonnyát, Maria Geronazzót faggatta arról, mit tanult eddig a szexről és mi az, amit átad növendékeinek. A világ talán legnagyobb ajkaival rendelkező hölgye ugyanis nemrég úgy döntött, átadja azt a hatalmas tudást, amit az évek során az ágyban szerzett, hogy ezáltal a nála végző nebulók megtapasztalhassák milyen egy valódi orgazmus.

- Sajnos rengeteg nő nem tudja milyen érzés egy igazi orgazmus. Én meg szeretném mutatni nekik a jobb szex felé vezető utat.

Az oktatás többek között a pozitúrákra, saját testünk megismerésére és a finom trükkök és technikák elsajátítására éleződik ki, az elméleti anyag mellett pedig gyakorlati iránymutatást is kapnak a résztvevők.

- Mindent szemléltetek, aki szeretné ott helyben meg is próbálhatja, de ha valaki szégyenlős, otthon is gyakorolhat.

Maria úgy érzi, igazán jó tanár, hiszen óriási tapasztalata van szexuális téren. Azon nők közé tartozik, akik tudatosan viselkednek az ágyban, minden esetben saját és partnere lehető legnagyobb orgazmusára törekszik, ráadásul minél többször.

- Van, hogy óránként vágyom a testiségre. Előfordult már, hogy egy nap 6-7 alkalommal volt orgazmusom egy nap alatt.

 
online póker

Szólj hozzá!

Címkék: szex sex orgazmus maria geronazzo

Ismerd meg Geronazzó titkát

2009.02.28. 19:27 DEXTER

Már készül a cikk, holnap megtudhatjátok Geronazzó Mária és egy ismerősöm igazi sztoriját.

 

Szólj hozzá!

Geronazzó miatt szakÍtott a feleségével

2009.02.27. 18:41 DEXTER

Ahogy igértem, vasárnap reggelre megÍrom az igaz sztorit. Addig kicsit türelem.

Szólj hozzá!

Geronazzó Mária miatt szakitott a feleségével

2009.02.27. 09:59 DEXTER

Vasárnap megirom a blogomban, egy ismerősöm igaz történetét, aki Geronazzó Mária miatt szakitott a feleségével.

Szólj hozzá!

Geronazzo tört-zúzott

2009.02.26. 11:42 DEXTER

Nézd meg itt:  www.rtlbulvar.hu/video/45234

Szólj hozzá!

Szextanárnő lett Geronazzo Mária, heti 160.000-ért.

2009.02.25. 10:32 DEXTER

Jövő héttől iskolán belül oktatja Geronazzo Mária, hogy miként lehet Nőnek és Férfinak lenni. Így, nagybetűvel. Az egyhetes kurzus 160 ezer forintjába kerül a vállalkozó szellemű tanoncoknak, de a nagyszájú nő szerint ahhoz képest, hogy egy új ember távozik a kezei alól, ez meglehetősen kedvező ár. Aki pedig nem elégszik meg a belső átalakítással, azt akár jól bevállt plasztikai sebésze telefonszámával is ellátja.

A show-jellegű műsor ugyan nem jött össze, de Secret Garden fedőnéven a Nőies és Férfias művészetek Iskolájának kapuját megnyitja jövő héten Geronazzo Mária. A nagyszájú nőként  és Kovi-felfedezettként köztudatba robbant nő elmondása szerint az ötlet alapja az a hiányérzet, ami a legtöbb ember életében jelen van. Mert meg kell tanulni Nőnek és Férfinak lenni, ez a kurzus lényege. Geronazzo, mint az iskola alapítója és egyben tanára is, azt ígéri, minden segítséget meg fog adni az egy hetes kurzusra jelentkezőknek. Ebben partnere Nina, a transzvesztita művész, aki asszisztensi munkát lát el az intézményben.

"A koncepcióm az, hogy minden olyan nő vagy férfi, aki önbizalomhiányban szenved - akár a családja miatt, akár a volt férje, felesége, barátja miatt -, segítő kezekre találjon. Az első két nap pontosan erről szól: hogy kiürítjük egy kicsit a lelküket. Ez egy ilyen csoportos terápia, mint Amerikában. Öt és hét fővel fogok dolgozni, a jelentkezőket megtanítom majd kitárulkozni, és pozitív gondolkodásra fogom őket ösztökélni. Muszáj, hogy a túlélési ösztön felébredjen az emberekben" - mesélte a Velvetnek Geronazzo. Teszi mindezt 160 ezerért, de meggyőződése, hogy ahhoz képest, hogy egy új ember fog távozni tőlük, ez meglehetősen kedvező ár.

Tervei között szerepel, hogy gyakorlatilag A-Z-ig segítséget nyújt, így a második nap már tanácsokat is osztogat, és megoldást keres a felmerült problémákra, a harmadik napot pedig a szexkultúra szélesítésére szenteli. "Ezen a napon mindent megtanítok, az erotikától kezdve a franciázáson át. Elmondom, hogy nőkne miket kellene elvárniuk és adniuk, és ugyanígy a férfiakat is felvilágosítom arról, hogy mit szeret, és mire vágyik egy nő, mert a pasik ezt nem nagyon tudják." Csütörtök a csábítás és a hódítás titkának a napja, pénteken pedig mindenki részesülhet egy kis illemtanban, etikettben. Akinek pedig még ez sem elég a sikerhez, azt az asszony kipróbált plasztikai sebész és fogorvos telefonszámával is ellátja.

 
online póker

Szólj hozzá!

Geronazzó Máriának daganata volt!

2009.02.24. 09:06 DEXTER

Majdnem életét veszítette a Hal a tortán egykori sztárja Mária Geronazzó, amikor a petefészkében szétpukkant egy daganat. A drámai esetről a nagyszájú nőként is emlegetett asszony most először mesélt.

Mária rendszeresen járt nőgyógyászhoz, de senki nem figyelmeztette, hogy a petefészkében egy tumor van. Semmiféle tünetet nem észlelt eleinte, de egyszer csak váratlanul szétpukkant a daganat. Ráadásul az asszony agyhártyagyulladást kapott, amitől rettenetesen rosszul érezte magát. Miután kiderült, hogy mi a baj, azonnal megoperálták, de azt csak később vallották be az orvosok, hogy Mária bele is halhatott volna betegségébe.

A részletes vizsgálatok után arra is fény derült, hogy a tumor szerencsére jóindulatú volt, bár így sem veszélytelen. A híresség minden nőt arra figyelmeztet, járjon rendszeresen nőgyógyászhoz, mert a petefészekben lévő daganatok nagyon veszélyesek és alattomosak. Mária azt is bevallotta, hogy 32 évesen teherbe esett egy külföldi férfitól, akit nagyon szeretett. Az apa azonban nem akarta a babát, ezért a fiatal nő kénytelen volt elvetetni. Emiatt a kapcsolatnak is vége lett. Mária azt mondja, ezt a dolgot a mai napig nem tudta teljesen feldolgozni.
 

Szólj hozzá!

Geronazzó Mária elveszítette újszülöttjét!

2009.02.23. 15:09 DEXTER

Eddig sosem hallott titkot árult el életéből Mária Geronazzó, akivel olyan súlyos tragédia történt, amit a mai napig sem tudott feldolgozni. A nagyszájú nőként is emlegetett asszony 26 évvel ezelőtt elveszítette újszülött kislányát.

Mária eddig sehol nem beszélt a tragédiáról, de most úgy döntött, megtöri a csendet, ezzel is emléket állítva elhunyt gyermekének. A hírességnek egy 27 éves lánya és egy 26 éves fia van. Kisebbik gyermekének ikertestvére is lett volna, de őt két naposan elveszítették. Azt, hogy pontosan mi okozta az újszülött halálát, nem tudták megállapítani.

Nem csoda, ha a fiatal édesanya teljesen összeomlott a történtek után. Ráadásul gyermekágyi lázat kapott, és napokig élet és halál között lebegett. Úgy gondolja, hogy családtagjai szeretete nélkül nem élhette volna túl a hatalmas traumát. Azt is elárulta, nagyon nehéz feldolgoznia, ami történt, csupán az segít neki, ha arra gondol, elhunyt kislánya most is velük van. Ugyanakkor azt is tudja, két gyermekéért érdemes élnie és dolgozni.
 

Szólj hozzá!

szájtulajdonos - geronazzo

2009.02.22. 10:29 DEXTER

geronazzo mária a semmiből jött, a fókuszban debütált és egy pillantás alatt kiütötte kiszel tündét, donatellástól, szemöldököstől a celebringből. a média azóta is görcsösen ragaszkodik a kifordított májkül dzsekszonhoz, aki az ő esetében nem egy helyes és fiatal férfiúból varródott át ronda nővé, hanem nemileg fordítva. mikor már minden porcikájáról megtudtuk, hogy az átlagosnak minimum ötszörösére fújta az erre szakosodott orvostársadalom, akkor nagy büszkeségünk, az oscarnyertes kovi karolta fel önfeláldozóan, és dugta egy ágyba egyszerre tíz férfival. a testréseit és a végtagjait számba véve komoly akadályokba ütközik az aktus vizualizálása a konzervatív fantáziámmal, de nyilván erre is van szépészeti beavatkozás, tekintve, hogy ez a nő alapvetően egy merő bemeneti nyílás. vagy kimeneti - nem sikerült még eldöntenem ugyanis, hogy én szenvedek akut fogalomzavarban, vagy ő testesíti meg a paradoxont, mint olyat. tehát vagy a szája hasonlít a megtévesztésig egy ánuszrózsára, vagy a segglyukat mintázták mária ajkáról. a "pinaszájú" jelzőt viszont kikérem magamnak az összes sértett nő nevében. sajnos a pornókarrierje gondolom az első vetítés során derékba tört, ezért most egy újabb gyümölcsöző projektbe sikerült belevágnia: gyorstalpaló istennőképzőt nyit a volt club bohemian alibi volt üdvöskéjével. az azért már első blikkre látszott, hogy csupán egy, de mindenképpen meghatározó közös pontjuk van: egyikükben sincs már semmi velük született, az intelligenciájukat leszámítva. viszont ha a tudásszomjtól kábult magyarság nem rohamozza meg rövidúton a forradalmian új erotikaképzőt, akkor még mindig nála van az aduász: borsos összegekért kihúzatja a kollagéndugót és ő lesz a világ első beszélő összegyűrt lepedője. a mai este rányomta a bélyegét a fókusszal való kapcsolatomra, úgyhogy elhatároztam, hogy a tragédia, ökológiai katasztrófa, vagy derült égből haláleset-mentes napokon este nyolc és kilenc között még véletlenül sem fogom megvárni, míg előveszik a sikergyanús botoxkirálynőt. ... egyébként miért van az, hogy az ilyenek a hosszú külhonban töltött évek után mindig visszajönnek?

(Forrás: trampli)

 

Szólj hozzá!

Tanár lesz a gigászi ajkú Geronazzo Máriából!

2009.02.21. 10:02 DEXTER

Az eddig húsz plasztikai műtéten átesett hölgy nemcsak a filmvásznon és a sztriptízrúdon próbálja ki magát: tanárnak készül Geronazzo Mária, ám nem matekot és nem is magyart fog oktatni.
 

Eddig húsz plasztikai műtéten és három férjen van túl az olaszosan csengő névvel rendelkező Geronazzo Mária.

Nevezhetnénk a legek emberének is a magyar plasztik királynőt, aki ma már nemcsak arról ismert, hogy testének bizonyos pontjait mesterségesen növesztette óriásira, hanem újabb és újabb szakmai kihívások után néz.

Alig egy évvel ezelőtt még Kovi vadiúj felfedezettje volt, pornószínésznőként kereste a betevőre valót, fél éve viszont a rúdról igyekezett a sztriptíz világába betörni. Most ismét váltott, talán ez lesz a szakmai csúcs, nemsokára kiderül.

Geronazzo Mária ugyanis tanárnak készül - de nem a szó szoros értelémben. A sztár a Fókuszban mesélt arról, hogy repertoárjában az önbizalom növelése, lélek felfrissülése és különböző erotikus praktikák szerepelnek mindkét nem számára.

A helyiség már meg is van a klubszerű összejövetelekhez, ahol tanárként bizonyít majd Mária.

Schaffler Nina
transszexuális művésznő segíti a munkáját mint háttérasszisztens. Sminket és stílust, öltözködést oktat. Mestere a női igényeknek és a férfiak lelkébe is belelát.

Geronazzo Mária egyébként a csoportterápia híve - hamarosan kiderül, miként boldogul: főként élettapasztalatára és buja fantáziára hagyatkozik.

1 komment

Maria Geronazzó már megint újjabb vizeken.....

2009.02.20. 10:27 DEXTER

Itt megnézheted: www.rtlbulvar.hu/video/44580

Szólj hozzá!

Maria Geronazzo: Egy NAGYSZÁJÚ nő élete

2009.02.19. 09:39 DEXTER

Cím: Egy NAGYSZÁJÚ nő élete
Alcím: Maria Geronazzo erotikus kalandozásai Európában
Szerző: Bellér Ágnes
Műfaj: Memoár
Ár: 2997.-
Kiadó: Média Lumina

Maria Geronazzo

Egy céltudatos NŐ, aki ötven fölött éppen az ötödik férjére vár.
Egy szexis ASSZONY, aki dallamos nevét negyedik férjének köszönheti.
Egy érzelmes ANYA, akinek gyermekei harmadik férjétől születtek.
Egy érzékeny BESTIA, aki második férjével hagyta el az országot.
Egy csábító DÉMON, akit szülei 18 évesen nem engedtek el a Balatonhoz, ezért inkább férjhez ment.

„Nekem a férfiak sosem parancsolhattak”
„Arra születtem, hogy szeressenek és kényeztessenek a férfiak.”
„A szám a védjegyem, erről ismer szinte egész Európa!”
„Engem is meg lehet csalni, de az engesztelés 1 milliónál kezdődik!”
„A férfiak a látványt díjazzák, és nem bánják, ha a nő butácska egy kicsit, legalább könnyebb vele bánni!”
A férjek első látásra kurvának tartanak, de másodszorra már a telefonszámom után érdeklődnek!

Ajánló
Először belépett két nagy mell, majd egy hatalmas száj és végül Maria. Ez volt az első találkozásunk, de még kellett egy óra, hogy a száj mögött ülő nőt is észrevegyem. Nem hittem el, hogy ezzel a gyönyörű, de enyhén hátborzongató ajakkal lehet enni, inni, beszélni, hogy a többiről már ne is beszéljünk. A férfiak is csak titokban, erotikus álmaikban mernek utána vágyakozni, és most itt állt a valóságban. És Maria ott volt, és kedves volt, és csacsogott, és mindenkit levett a lábáról. Egy osztrák barátnőm meglátta és felüvöltött, hogy ilyen gyönyörű nő, mit rohangál itt a Balkánon, ahol nem tudják, és nem is akarják értékelni a különlegeset.
Azóta engem is elbűvölt, és ma már elfogult vagyok vele, de tudom, hogy mi, magyarok még nem vagyunk felkészülve rá, mint jelenségre. Pedig tanulhatnánk tőle, mert ő még most, 50 évesen is ösztönösen él, meri vállalni a vágyait – mind anyagi, mind szexuális értelemben – és kineveti azokat, akik pornósztárnak vagy „kurvának” titulálják.
Életéről, szerelmeiről, férjeiről szól ez a könyv. Egy szenvedélyes érzelmi háború és egy szórakoztató erotikus kalandtúra egyvelege, ahol a Nő nap, mint nap megéli a poklot, majd jót nevet rajta és elindul, hogy újult erővel keresse az utat a mennyországba.

(a szerkesztő)

Szemelvények a könyvből – 1. rész
Gyermekkor: Sokszor próbáltam megfejteni, mi is lehetett a baj az anyámmal, de végleges választ sosem sikerült találnom, csak sejtem, hogy ő mindent egyszerre akart csinálni. Karriert akart, a kiszemelt férfit akarta, és engem is akart, de ezt már módjával. Sok hibát elkövetett ellenem, de én ennek ellenére szeretem őt, nem ítélkezem. Gyanítom, hogy azért sem tudott velem igazi anya-lánya kapcsolatot kiépíteni, mert irgalmatlanul emlékeztettem őt az apámra, s mivel az a szerelem balul sikerült, talán nem szívesen látott volna minden nap maga körül.
Nővé válás: Én soha nem gondolkodtam azon, hogy a mit fogok tenni a következő percben, mindig ösztönös ember voltam, és az is maradtam. Nem mérlegeltem a tetteim következményeit – ezt rajtam kívül már okosabb emberek is megfogalmazták, mondván, hogy a tett halála az okoskodás – s csak azért, mert bármelyik férfi könnyebbé tette az életem, nem alkudtam meg. Nagyon is tudtam élni a nőiességemmel, és ebbe nem fért bele az, hogy ki- és felhasználjanak valaha is.
A soft kurvaság nem bűn: Nagyon komolyan azt gondolom, hogy minden nő (és minden férfi) kurváskodik még a legszebb, legáldottabb kapcsolatban is. Van, amikor a munkahelyen, amikor különféle előnyökért elviselünk olyasmit, amit talán nem kéne. A házasságban, amikor ártatlannak tűnő úriasszonyok flörtölnek ezerrel, miközben azzal áltatják magukat, hogy ez nem bűn, hiszen hamarosan haza mennek pörköltet főzni, meg gyereket nevelni, s különben is, semmi sem történt. Egyik hölgyismerősöm törekvése, hogy belőlem profi kurvát csináljon, nem talált elfogadásra. A soft változat – amit bevallva vagy bevallatlanul az emberek nagy többsége nagyon rafináltan, és örökkön örökké űz – sokkal inkább simult hozzám.

Szemelvények a könyvből - 2. rész
Trudi, a 65 éves versenytárs: Engem is megcsaltak a férfiak, de a legdurvább a harmadik férjem volt, aki engem, az akkor 28 éves bombázót, egy 65 éves öreglánnyal cserélt le. Ő volt Trudi, a svájci milliomos özvegy, aki belezúgott az én 32 éves férjembe. Ápolt, elegáns nő volt, de rút, mint az ördög öreganyja.
A lelkemet nem adom: Ezen az utolsó nyaraláson minden létező megaláztatásban részem volt, Sanyi egyáltalán nem kímélt. Hihetetlen gonoszsággal szurkálódott minden áldott nap, tudta, hogy mennyire hiú vagyok, milyen sokat adok a külsőmre, ezért aztán amikor csak lehetett, közölte, megöregedtem, rosszul nézek ki, s ezen mit sem változtatott az, hogy bárhová is mentünk, St. Tropez-ben, vagy Monte Carlo-ban, a férfiak úgy bámultak, hogy a szájukat is tátva hagyták.
A szex az életem: Számomra feketén fehéren kiderült, hogy tűz nélkül a dugás sem működik. Pedig próbálkoztam, azaz dugtam én tűzijáték nélkül is, nem is egy férfival, de akkor csakis arról volt szó, hogy gyorsan legyünk túl rajta, hogy minél előbb begyűjthessem az ezért járó jutalmamat.
A szerető státuszt kínálták nekem:

- Van ugyan feleségem – mondta el, mint egy titkot – de már réges-régen nem vagyunk együtt. Nem értjük meg egymást - szexuálisan.
Mit tudtam én, hogy ez a szoláriumozott majom médiasztár, és valóban egy szupervillában él, és tényleg kőgazdag (vagy lehet, hogy a felesége pénzéből macsózik?), de ez a szöveg, a "nem értjük meg egymást, és már évek óta nincs köztünk szexuális kapcsolat„, erősen csípte a szemem. Uramisten, hányszor hallottam már ezt, különböző, hódítani akaró, az ágyamba bebújni kívánó pasiktól!

Szólj hozzá!

Kiváncsi vagy Maria Geronazzó titkára?

2009.02.18. 10:34 DEXTER

Bizonyára sokan kíváncsiak vagytok arra, hogy nézett ki plasztikaiműtét-sorozata előtt Mária Geronazzo.

Lássuk a fotókat:  galeria.storyonline.hu/4/16764/0/1

 

Szólj hozzá!

Geronazzo Mariáról ezt érdemes megnézni:

2009.02.16. 14:36 DEXTER

                  www.mariageronazzo.com

 

Szólj hozzá!

Maria Geronazzo bugyi nélkül

2009.02.14. 11:51 DEXTER

A nagyszájú hölgy csak akkor ölt fehérneműt, amikor más levenni szokta.
 

Az óriási ajkakról elhíresült, és már a pornószakmát is megjárt Maria Geronazzo ezúttal egy újabb apró, intim titkot fedett fel: számára a bugyi csupán szexuális segédeszköz, nem pedig hétköznapi viselet. A szilikonszájak koronázatlan királynője bevallotta, már régóta nem használ fehérneműt, sőt kifejezetten kényelmetlennek tartja azokat.

- Harminc éve nem hordok bugyit! - szögezte le, hogy biztosítson mindenkit arról, nem Britney Spearst vagy Paris Hiltont utánozza ezzel a különös szokással.

A szoknya alá ugyan nem használja a higiéniás és kényelmi célt is szolgáló ruhadarabot, azonban a bugyi is fellelhető az eszköztárában, ha csábításról van szó. Maria elárulta, akkor vesz fel bugyit, amikor más leveszi azt: szex előtt! Ezzel ugyanis megőrjíti a férfiakat, akik rajonganak ezért a szokásáért.

Jelenlegi párja sem veti meg a bugyik köré épített játékokat sőt, gyakran ő választja ki a legközelebbi szexuális játékszert. Állítólag a Valentin napra szánt darabot már ki is próbálták.

Szólj hozzá!

Szégyelli a lánya Geronazzo Máriát

2009.02.14. 09:48 DEXTER

Geronazzo Mária váltig állítja, hogy egyik műtétét sem bánta meg, és szexisnek tartja magát. A nagy szájú asszony szerint nőtársai csupán irigységből fordulnak el tőle, a férfiak pedig, bár kívánják őt, csak feleségük kedvére tesznek, amikor kritikával illetik őt.

A mára pornós múlttal is rendelkező Máriát azonban nem csupán a társadalom nagy része tartja furcsa jelenségnek, hanem még saját lánya elfordult tőle. Claudia elpanaszolta, hogy bármerre mennek, édesanyjára nők és férfiak is egyaránt megjegyzéseket tesznek. Többnyire undorítónak találják.
"Gumiarcú, virsliszájú szörnyetegnek hívják, de előfordult nemegyszer, hogy rámeredve azt kérdezték egymástól, hát ez meg milyen állat" - mesélte a lány.

Claudia azt is elmondta, hogy évek óta könyörög anyjának, operáltassa vissza olyanná a száját, amilyen korábban volt.
"Ha bevásárolni megyünk, én mindig anyu mögött ballagok, mert szégyellem őt" - mondta el őszintén Mária lánya, aki azt is nagyon fájlalja, hogy sok barátja, ismerőse épp anyja kinézete és viselkedése miatt fordult el tőle.

 

Szólj hozzá!

Geronazzo megbánta, hogy pornózott

2009.02.12. 01:20 DEXTER

Utazást tett a pornó világába a nagy szájú nő, de nem jött be neki. Utólag azt mondja, még egyszer nem vállalna felnőtt filmes szereplést.

Geronazzo Mária elmondta, hogy rettentően kíváncsi volt a pornó világára, és ezért kipróbálta magát benne. Szerencsére Kovi is nyitott volt az ötletre. A forgatások után azonban rájött, hogy ez nem az ő asztala, és úgy döntött, hogy soha többet nem megy bele ilyesmibe. "Kicsit azért megbántam, most pedig helyre kell állítanom a renomémat" - vallotta Mária.
A nagy szájú nő azt is elmondta, hogy most már biztosan tudja, hogy nem a pornó, hanem a finom erotika az ő területe, amit - mint már megírtuk - hamarosan iskolájában is tanítani fog.

Szólj hozzá!

Geronazzo Mária- ki is Ő?

2009.02.11. 14:41 DEXTER

Geronazzo Mária
Születési idő:
1957. október 6.
Horoszkóp: Mérleg
Családi állapot: elvált
Foglalkozás: entertainer, szórakoztató
Amit szeret: olasz konyha, házi pizza
Amit nem szeret: sárgarépa főzelék
Hobbi: utazás, divat
Kedvenc játék: erotika
Sport: jóga
Kedvenc állat: fekete párduc, és a kutyája :-)
Kedvenc nyaralóhely: francia riviéra
Amire büszke: gyermekeire és az őszinteségére
 
Plasztikai műtéteiről, különösön szájának hatalmasra duzzasztásáról elhíresült sztár.

 

1.jpg
1.jpg
2.jpg
2.jpg
gerona.jpg
gerona.jpg
Kovival.JPG
 

online póker

 

Szólj hozzá!

Maria Geronazzo a Parlamentbe készül

2009.02.09. 10:42 DEXTER

Lássuk Maria Geronazzo videóját:

 

Szólj hozzá!

Ingyen szopás bárkinek!

2009.02.08. 22:31 DEXTER

"Nagyon élveztem a forgatást, s ha sikeres lesz a film, további erotikus- és pornófilmeket is szívesen forgatok majd" - kezdte Maria Geronazzo, akinek egy pillanatig sem voltak gátlásai, miközben 9 férfit kényeztetett egyszerre. "A 9 nehézfiútól rendesen megkaptam, amit lehetett. Több mint 5 órás szex volt, melyből a legjobb 70 percet vágtuk össze, s mellé tettünk még egy 30 perces werkfilmet is, melyen a forgatás részletei láthatók" - magyarázta Geronazzo, a technikai részletekre is kitérve.

"Kovival és a menedzseremmel azt találtuk ki, hogy minden tízezredik férfit, aki a honlapomról letölti első pornófilmemet, ingyenes orális szexuális örömökben részesítek. S mivel az életem első olyan szakaszánál tartok, amikor szabad és független lehetek, most ebből egy pillanatig sem csinálok gondot, sőt! Élvezem, hogy szabad vagyok, s jelentős érzelmi kötöttségek nélkül a szexualitásnak is nagyobb teret tudok adni."

 

1 komment

Vénuszdombot villantott Geronazzo Mária. Fotóval!

2009.02.07. 17:02 DEXTER

Maria Geronazzo nem a szakácstudományát, hanem pőre alsótestét villantotta a Hal a tortán ma esti adásában. A nagy szájáról elhíresült Maria tette mindezt azután, hogy a Megasztár 4-ből ismert Bencsik Tamarának elárulta, hogy bugyit és melegítőt nem szívesen hord, mert kényelmetlennek tartja.

Nem viselek sosem melegítőt, legfeljebb abban az esetben, ha azt akarom, hogy eltakarjon valamit – kezdte Maria.
Hal a tortán? Geronazzo "karikatúraarcú" Mária villant, Palcsó Tamás és Szasza látni sem bírják
Fotó: tv2

– Egyébként harminc éve bugyit sem vagyok hajlandó viselni, mert számomra egyfajta szabadságérzetet ad, hogy nincs rajtam fehérnemű. Egyébként is Marlyn Monroe a példaképem, aki szinten nem arról volt híres,
hogy sűrűn viselt volna bugyit – magyarázta lelkesen Maria, aki hogy szavát megerősítse, mindenféle pironkodás nélkül felkapta szoknyáját a megasztáros orra előtt.
Tamara a nem várt fordulattól megszólalni sem tudott, a meglepetéstől csak zavartan mosolygott.
 

Szólj hozzá!

Geronazzo Mária nem bírta Zana József viselkedését!

2009.02.07. 16:37 DEXTER

A nagy szájáról ismert Kovi-felfedezett gyakorlott szakácsként olasz fogásokat készített Tamarának, Szaszának, Palcsó Tamásnak és Zana Józsefnek, aki ezen az estén sem kímélte a házigazdát. Geronazzo Mária rutinosan mozog a konyhában, mindent egyedül csinál. Olasz menüjéhez Kovi legutóbbi felfedezettje Gianninál vásárol be.

- Két gyermekem van és mindig nagy vendégség szokott nálunk lenni, így nem volt nagy kihívás ekkora társaságnak főzni. - vallotta be Mária.

- Mindent édesanyámtól és a harmadik férjemtől tanultam. Legtöbbször bio ételeket készítek, de úgy gondoltam, erre az estére egy olasz menü tökéletes lesz. - mondta az alkalmi felnőtt filmes szereplő. Zana József az első estétől kezdve beszólásaival szekálta Geronazzo Máriát, aki éppen ezért nem zárta szívébe a színészt.

- Jól éreztem magam egész héten, leszámítva Zana József olykor durva megjegyzéseit. - mesélte a hét utolsó sztárszakácsa.

- Én a saját estémen úgy érzem, a maximumot nyújtottam. - vélekedett Mária, aki még jósolt is a társaságnak. Geronazzo Mária elárulta, hisz a misztikus dolgokban és érzéke van hozzá, de ez már tényleg csak Hal a tortán!

Szólj hozzá!