Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Geronazzo Maria

reklám

Címkék

geronazzo (2) keblek (1) mária (1) maria (1) orgazmus (1) sex (1) szex (1) virág (1) voksán (1) Címkefelhő

Friss topikok

Linkblog

Szextanárnő lett Geronazzo Mária, heti 160.000-ért.

2009.02.25. 10:32 DEXTER

Jövő héttől iskolán belül oktatja Geronazzo Mária, hogy miként lehet Nőnek és Férfinak lenni. Így, nagybetűvel. Az egyhetes kurzus 160 ezer forintjába kerül a vállalkozó szellemű tanoncoknak, de a nagyszájú nő szerint ahhoz képest, hogy egy új ember távozik a kezei alól, ez meglehetősen kedvező ár. Aki pedig nem elégszik meg a belső átalakítással, azt akár jól bevállt plasztikai sebésze telefonszámával is ellátja.

A show-jellegű műsor ugyan nem jött össze, de Secret Garden fedőnéven a Nőies és Férfias művészetek Iskolájának kapuját megnyitja jövő héten Geronazzo Mária. A nagyszájú nőként  és Kovi-felfedezettként köztudatba robbant nő elmondása szerint az ötlet alapja az a hiányérzet, ami a legtöbb ember életében jelen van. Mert meg kell tanulni Nőnek és Férfinak lenni, ez a kurzus lényege. Geronazzo, mint az iskola alapítója és egyben tanára is, azt ígéri, minden segítséget meg fog adni az egy hetes kurzusra jelentkezőknek. Ebben partnere Nina, a transzvesztita művész, aki asszisztensi munkát lát el az intézményben.

"A koncepcióm az, hogy minden olyan nő vagy férfi, aki önbizalomhiányban szenved - akár a családja miatt, akár a volt férje, felesége, barátja miatt -, segítő kezekre találjon. Az első két nap pontosan erről szól: hogy kiürítjük egy kicsit a lelküket. Ez egy ilyen csoportos terápia, mint Amerikában. Öt és hét fővel fogok dolgozni, a jelentkezőket megtanítom majd kitárulkozni, és pozitív gondolkodásra fogom őket ösztökélni. Muszáj, hogy a túlélési ösztön felébredjen az emberekben" - mesélte a Velvetnek Geronazzo. Teszi mindezt 160 ezerért, de meggyőződése, hogy ahhoz képest, hogy egy új ember fog távozni tőlük, ez meglehetősen kedvező ár.

Tervei között szerepel, hogy gyakorlatilag A-Z-ig segítséget nyújt, így a második nap már tanácsokat is osztogat, és megoldást keres a felmerült problémákra, a harmadik napot pedig a szexkultúra szélesítésére szenteli. "Ezen a napon mindent megtanítok, az erotikától kezdve a franciázáson át. Elmondom, hogy nőkne miket kellene elvárniuk és adniuk, és ugyanígy a férfiakat is felvilágosítom arról, hogy mit szeret, és mire vágyik egy nő, mert a pasik ezt nem nagyon tudják." Csütörtök a csábítás és a hódítás titkának a napja, pénteken pedig mindenki részesülhet egy kis illemtanban, etikettben. Akinek pedig még ez sem elég a sikerhez, azt az asszony kipróbált plasztikai sebész és fogorvos telefonszámával is ellátja.

 
online póker

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://geronazzomaria.blog.hu/api/trackback/id/tr47964751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása