Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Geronazzo Maria

reklám

Címkék

geronazzo (2) keblek (1) mária (1) maria (1) orgazmus (1) sex (1) szex (1) virág (1) voksán (1) Címkefelhő

Friss topikok

Linkblog

Geronazzó Máriának daganata volt!

2009.02.24. 09:06 DEXTER

Majdnem életét veszítette a Hal a tortán egykori sztárja Mária Geronazzó, amikor a petefészkében szétpukkant egy daganat. A drámai esetről a nagyszájú nőként is emlegetett asszony most először mesélt.

Mária rendszeresen járt nőgyógyászhoz, de senki nem figyelmeztette, hogy a petefészkében egy tumor van. Semmiféle tünetet nem észlelt eleinte, de egyszer csak váratlanul szétpukkant a daganat. Ráadásul az asszony agyhártyagyulladást kapott, amitől rettenetesen rosszul érezte magát. Miután kiderült, hogy mi a baj, azonnal megoperálták, de azt csak később vallották be az orvosok, hogy Mária bele is halhatott volna betegségébe.

A részletes vizsgálatok után arra is fény derült, hogy a tumor szerencsére jóindulatú volt, bár így sem veszélytelen. A híresség minden nőt arra figyelmeztet, járjon rendszeresen nőgyógyászhoz, mert a petefészekben lévő daganatok nagyon veszélyesek és alattomosak. Mária azt is bevallotta, hogy 32 évesen teherbe esett egy külföldi férfitól, akit nagyon szeretett. Az apa azonban nem akarta a babát, ezért a fiatal nő kénytelen volt elvetetni. Emiatt a kapcsolatnak is vége lett. Mária azt mondja, ezt a dolgot a mai napig nem tudta teljesen feldolgozni.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://geronazzomaria.blog.hu/api/trackback/id/tr28962421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása