Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Geronazzo Maria

reklám

Címkék

geronazzo (2) keblek (1) mária (1) maria (1) orgazmus (1) sex (1) szex (1) virág (1) voksán (1) Címkefelhő

Friss topikok

Linkblog

Geronazzó Mária elveszítette újszülöttjét!

2009.02.23. 15:09 DEXTER

Eddig sosem hallott titkot árult el életéből Mária Geronazzó, akivel olyan súlyos tragédia történt, amit a mai napig sem tudott feldolgozni. A nagyszájú nőként is emlegetett asszony 26 évvel ezelőtt elveszítette újszülött kislányát.

Mária eddig sehol nem beszélt a tragédiáról, de most úgy döntött, megtöri a csendet, ezzel is emléket állítva elhunyt gyermekének. A hírességnek egy 27 éves lánya és egy 26 éves fia van. Kisebbik gyermekének ikertestvére is lett volna, de őt két naposan elveszítették. Azt, hogy pontosan mi okozta az újszülött halálát, nem tudták megállapítani.

Nem csoda, ha a fiatal édesanya teljesen összeomlott a történtek után. Ráadásul gyermekágyi lázat kapott, és napokig élet és halál között lebegett. Úgy gondolja, hogy családtagjai szeretete nélkül nem élhette volna túl a hatalmas traumát. Azt is elárulta, nagyon nehéz feldolgoznia, ami történt, csupán az segít neki, ha arra gondol, elhunyt kislánya most is velük van. Ugyanakkor azt is tudja, két gyermekéért érdemes élnie és dolgozni.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://geronazzomaria.blog.hu/api/trackback/id/tr59960795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása