Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Geronazzo Maria

reklám

Címkék

geronazzo (2) keblek (1) maria (1) mária (1) orgazmus (1) sex (1) szex (1) virág (1) voksán (1) Címkefelhő

Friss topikok

Linkblog

Maria Geronazzo: Egy NAGYSZÁJÚ nő élete

2009.02.19. 09:39 DEXTER

Cím: Egy NAGYSZÁJÚ nő élete
Alcím: Maria Geronazzo erotikus kalandozásai Európában
Szerző: Bellér Ágnes
Műfaj: Memoár
Ár: 2997.-
Kiadó: Média Lumina

Maria Geronazzo

Egy céltudatos NŐ, aki ötven fölött éppen az ötödik férjére vár.
Egy szexis ASSZONY, aki dallamos nevét negyedik férjének köszönheti.
Egy érzelmes ANYA, akinek gyermekei harmadik férjétől születtek.
Egy érzékeny BESTIA, aki második férjével hagyta el az országot.
Egy csábító DÉMON, akit szülei 18 évesen nem engedtek el a Balatonhoz, ezért inkább férjhez ment.

„Nekem a férfiak sosem parancsolhattak”
„Arra születtem, hogy szeressenek és kényeztessenek a férfiak.”
„A szám a védjegyem, erről ismer szinte egész Európa!”
„Engem is meg lehet csalni, de az engesztelés 1 milliónál kezdődik!”
„A férfiak a látványt díjazzák, és nem bánják, ha a nő butácska egy kicsit, legalább könnyebb vele bánni!”
A férjek első látásra kurvának tartanak, de másodszorra már a telefonszámom után érdeklődnek!

Ajánló
Először belépett két nagy mell, majd egy hatalmas száj és végül Maria. Ez volt az első találkozásunk, de még kellett egy óra, hogy a száj mögött ülő nőt is észrevegyem. Nem hittem el, hogy ezzel a gyönyörű, de enyhén hátborzongató ajakkal lehet enni, inni, beszélni, hogy a többiről már ne is beszéljünk. A férfiak is csak titokban, erotikus álmaikban mernek utána vágyakozni, és most itt állt a valóságban. És Maria ott volt, és kedves volt, és csacsogott, és mindenkit levett a lábáról. Egy osztrák barátnőm meglátta és felüvöltött, hogy ilyen gyönyörű nő, mit rohangál itt a Balkánon, ahol nem tudják, és nem is akarják értékelni a különlegeset.
Azóta engem is elbűvölt, és ma már elfogult vagyok vele, de tudom, hogy mi, magyarok még nem vagyunk felkészülve rá, mint jelenségre. Pedig tanulhatnánk tőle, mert ő még most, 50 évesen is ösztönösen él, meri vállalni a vágyait – mind anyagi, mind szexuális értelemben – és kineveti azokat, akik pornósztárnak vagy „kurvának” titulálják.
Életéről, szerelmeiről, férjeiről szól ez a könyv. Egy szenvedélyes érzelmi háború és egy szórakoztató erotikus kalandtúra egyvelege, ahol a Nő nap, mint nap megéli a poklot, majd jót nevet rajta és elindul, hogy újult erővel keresse az utat a mennyországba.

(a szerkesztő)

Szemelvények a könyvből – 1. rész
Gyermekkor: Sokszor próbáltam megfejteni, mi is lehetett a baj az anyámmal, de végleges választ sosem sikerült találnom, csak sejtem, hogy ő mindent egyszerre akart csinálni. Karriert akart, a kiszemelt férfit akarta, és engem is akart, de ezt már módjával. Sok hibát elkövetett ellenem, de én ennek ellenére szeretem őt, nem ítélkezem. Gyanítom, hogy azért sem tudott velem igazi anya-lánya kapcsolatot kiépíteni, mert irgalmatlanul emlékeztettem őt az apámra, s mivel az a szerelem balul sikerült, talán nem szívesen látott volna minden nap maga körül.
Nővé válás: Én soha nem gondolkodtam azon, hogy a mit fogok tenni a következő percben, mindig ösztönös ember voltam, és az is maradtam. Nem mérlegeltem a tetteim következményeit – ezt rajtam kívül már okosabb emberek is megfogalmazták, mondván, hogy a tett halála az okoskodás – s csak azért, mert bármelyik férfi könnyebbé tette az életem, nem alkudtam meg. Nagyon is tudtam élni a nőiességemmel, és ebbe nem fért bele az, hogy ki- és felhasználjanak valaha is.
A soft kurvaság nem bűn: Nagyon komolyan azt gondolom, hogy minden nő (és minden férfi) kurváskodik még a legszebb, legáldottabb kapcsolatban is. Van, amikor a munkahelyen, amikor különféle előnyökért elviselünk olyasmit, amit talán nem kéne. A házasságban, amikor ártatlannak tűnő úriasszonyok flörtölnek ezerrel, miközben azzal áltatják magukat, hogy ez nem bűn, hiszen hamarosan haza mennek pörköltet főzni, meg gyereket nevelni, s különben is, semmi sem történt. Egyik hölgyismerősöm törekvése, hogy belőlem profi kurvát csináljon, nem talált elfogadásra. A soft változat – amit bevallva vagy bevallatlanul az emberek nagy többsége nagyon rafináltan, és örökkön örökké űz – sokkal inkább simult hozzám.

Szemelvények a könyvből - 2. rész
Trudi, a 65 éves versenytárs: Engem is megcsaltak a férfiak, de a legdurvább a harmadik férjem volt, aki engem, az akkor 28 éves bombázót, egy 65 éves öreglánnyal cserélt le. Ő volt Trudi, a svájci milliomos özvegy, aki belezúgott az én 32 éves férjembe. Ápolt, elegáns nő volt, de rút, mint az ördög öreganyja.
A lelkemet nem adom: Ezen az utolsó nyaraláson minden létező megaláztatásban részem volt, Sanyi egyáltalán nem kímélt. Hihetetlen gonoszsággal szurkálódott minden áldott nap, tudta, hogy mennyire hiú vagyok, milyen sokat adok a külsőmre, ezért aztán amikor csak lehetett, közölte, megöregedtem, rosszul nézek ki, s ezen mit sem változtatott az, hogy bárhová is mentünk, St. Tropez-ben, vagy Monte Carlo-ban, a férfiak úgy bámultak, hogy a szájukat is tátva hagyták.
A szex az életem: Számomra feketén fehéren kiderült, hogy tűz nélkül a dugás sem működik. Pedig próbálkoztam, azaz dugtam én tűzijáték nélkül is, nem is egy férfival, de akkor csakis arról volt szó, hogy gyorsan legyünk túl rajta, hogy minél előbb begyűjthessem az ezért járó jutalmamat.
A szerető státuszt kínálták nekem:

- Van ugyan feleségem – mondta el, mint egy titkot – de már réges-régen nem vagyunk együtt. Nem értjük meg egymást - szexuálisan.
Mit tudtam én, hogy ez a szoláriumozott majom médiasztár, és valóban egy szupervillában él, és tényleg kőgazdag (vagy lehet, hogy a felesége pénzéből macsózik?), de ez a szöveg, a "nem értjük meg egymást, és már évek óta nincs köztünk szexuális kapcsolat„, erősen csípte a szemem. Uramisten, hányszor hallottam már ezt, különböző, hódítani akaró, az ágyamba bebújni kívánó pasiktól!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://geronazzomaria.blog.hu/api/trackback/id/tr1952268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása