Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Geronazzo Maria

reklám

Címkék

geronazzo (2) keblek (1) mária (1) maria (1) orgazmus (1) sex (1) szex (1) virág (1) voksán (1) Címkefelhő

Friss topikok

Linkblog

Szégyelli a lánya Geronazzo Máriát

2009.02.14. 09:48 DEXTER

Geronazzo Mária váltig állítja, hogy egyik műtétét sem bánta meg, és szexisnek tartja magát. A nagy szájú asszony szerint nőtársai csupán irigységből fordulnak el tőle, a férfiak pedig, bár kívánják őt, csak feleségük kedvére tesznek, amikor kritikával illetik őt.

A mára pornós múlttal is rendelkező Máriát azonban nem csupán a társadalom nagy része tartja furcsa jelenségnek, hanem még saját lánya elfordult tőle. Claudia elpanaszolta, hogy bármerre mennek, édesanyjára nők és férfiak is egyaránt megjegyzéseket tesznek. Többnyire undorítónak találják.
"Gumiarcú, virsliszájú szörnyetegnek hívják, de előfordult nemegyszer, hogy rámeredve azt kérdezték egymástól, hát ez meg milyen állat" - mesélte a lány.

Claudia azt is elmondta, hogy évek óta könyörög anyjának, operáltassa vissza olyanná a száját, amilyen korábban volt.
"Ha bevásárolni megyünk, én mindig anyu mögött ballagok, mert szégyellem őt" - mondta el őszintén Mária lánya, aki azt is nagyon fájlalja, hogy sok barátja, ismerőse épp anyja kinézete és viselkedése miatt fordult el tőle.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://geronazzomaria.blog.hu/api/trackback/id/tr25942257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása