Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Geronazzo Maria

reklám

Címkék

geronazzo (2) keblek (1) mária (1) maria (1) orgazmus (1) sex (1) szex (1) virág (1) voksán (1) Címkefelhő

Friss topikok

Linkblog

Ingyen szopás bárkinek!

2009.02.08. 22:31 DEXTER

"Nagyon élveztem a forgatást, s ha sikeres lesz a film, további erotikus- és pornófilmeket is szívesen forgatok majd" - kezdte Maria Geronazzo, akinek egy pillanatig sem voltak gátlásai, miközben 9 férfit kényeztetett egyszerre. "A 9 nehézfiútól rendesen megkaptam, amit lehetett. Több mint 5 órás szex volt, melyből a legjobb 70 percet vágtuk össze, s mellé tettünk még egy 30 perces werkfilmet is, melyen a forgatás részletei láthatók" - magyarázta Geronazzo, a technikai részletekre is kitérve.

"Kovival és a menedzseremmel azt találtuk ki, hogy minden tízezredik férfit, aki a honlapomról letölti első pornófilmemet, ingyenes orális szexuális örömökben részesítek. S mivel az életem első olyan szakaszánál tartok, amikor szabad és független lehetek, most ebből egy pillanatig sem csinálok gondot, sőt! Élvezem, hogy szabad vagyok, s jelentős érzelmi kötöttségek nélkül a szexualitásnak is nagyobb teret tudok adni."

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://geronazzomaria.blog.hu/api/trackback/id/tr70931204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magyar-magyar szótár 2009.02.09. 07:08:31

6000 Ft-ért két cigánylyány lesz jó nagyon az ilyesmire érzékeny búős férfihez a 6-os út Szekszárd alatti részein s Pécsen túl Szigetvár felé.

Én a magamrészéről maradok a klasszikus neszkafésüvegemnél, amit aromaterápiás zuhanygéllel muschiflutschizálok.

Geno-micsoda Márja akkor se kéne, ha az arca egy nőimagazin címlapját tőtené be...
süti beállítások módosítása